Menu & Search
Miten päästä eroon huonoista hampaista?

Miten päästä eroon huonoista hampaista?

 

 1. Arvosta hampaitasi: Omia hampaita kannattaa opetella arvostamaan, olipa niiden kunto mikä tahansa. Hammaskudos on korvaamatonta, eikä koskaan ole liian myöhäistä opetella uusia rutiineja. Jos ajattelee, että minulla on hyvät hampaat, niin niitä myös tulee hoidettua paremmin. 
 2. Huolehdi terveydestäsi: Puhdista hammasvälit päivittäin langalla, lankaimella tai väliharjalla. Harjaa hampaat huolellisesti kahdesti vuorokaudessa fluorihammastahnalla. Älä syö tai juo sokeripitoisia tuotteita päivittäin. Älä tupakoi tai nuuskaa. Muista, että kukaan muu ei pysty hoitamaan tätä osuutta puolestasi. 
 3. Käy hammaslääkärissä ja varaa tarkastusaika: Kokonaistilanteen tutkiminen ja hoitosuunnitelman laatiminen on tärkeä alku. Pintaremonttia ei kannata tehdä, jos perustukset eivät ole kunnossa. Hampaiden väriin voidaan puuttua vasta, kun suu on muuten terve. Jos sinulla on runsaasti paikattu hampaisto, harkitse kuluneiden paikkojen uusimista tai keraamisia täytteitä. Mikäli hampaat lohkeilevat jatkuvasti, kannattaa tutkia, narskutatko kenties öisin hampaitasi. Muista, että korjattua hampaistoa pitää hoitaa jopa huolellisemmin kuin korjaamatonta. 
 4. Opettele hymyilemään: Kaikkien pitäisi uskaltaa hymyillä, nauraa ja puhua niin, että koko hammasrivi loistaa. Pahimmillaan ihmisen persoona typistyy ja karismasta lähtee iso osa pois, jos yrittää peitellä hampaitaan huulilla tai käsin. Miltä vaikuttaa henkilö, jonka äänensävy on tasainen ja joka jättää vastaamatta hymyyn?
 5. Ole oma itsesi. Yleensä terve suu on myös kaunis ja raikas. Jenkkihymyjen maailmassa unohtuu helposti, että luonnolliset ja persoonalliset hymyt ovat jopa kovempaa valuuttaa kuin toisiaan muistuttavat rivistöt. Katsokaa vaikka tämän päivän huippumallien hampaita. Kuvituskuva on otettu Helsingin keskustassa olevan vaateketjun seinältä.  Toisaalta, jos olet pitkään haaveillut oikomishoidosta, vähän valkoisemmista hampaista tai sen pienen ärsyttävän kolon korjaamisesta, niin kannattaa rohkeasti ryhtyä toimeen. Kuten sanottua, hyvistä hampaista tulee yleensä myös huolehdittua paremmin. 

 

Kysymyksiä tai kommentteja?

5 Comments
Leave a Comment

 1. 1 kuukausi ago

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 2. 4 viikkoa ago

  https://ponlinecialisk.com/ – buy cialis generic online cheap

 3. 1 viikko ago

  taking zithromax https://zithromaxes.com/ generic zithromax 500mg

 4. 6 päivää ago

  what is tadalafil https://elitadalafill.com/ tadalafil 40

 5. sildenafil prescription discount https://eunicesildenafilcitrate.com/ buy sildenafil usa