Olen Salli Salminen ja hammaslääkärin työ on minulle kutsumusammatti, koska siinä saan toimia tieteellisen maailmankuvan ja kättentaidon risteyskohdassa.

Suu on herkkä ja yksityinen asia, joka vaikuttaa monella tasolla terveyteen ja hyvinvointiin. Luottamuksellisen yhteyden rakentaminen potilaisiin on yksi työn parhaista puolista. En kyllästy tapaamaan uusia ihmisiä ja kuuntelemaan heidän tarinaansa.

Urani tässä vaiheessa haluan pitää erikoistumisvaihtoehdot avoinna ja kartuttaa kokemusta monipuolisesti toimivana yleishammaslääkärinä. Minulta onnistuu siis tarkastukset, paikkaukset, särkytapaukset, juurihoidot ja hampaanpoistot. Myös purentakiskojen valmistus ja proteettiset työt ovat oikein mieleisiä.

Erityisen lähellä sydäntäni on ehkäisevä hammashoito, sillä hienokaan toimenpide ei kestä, jos suuhygienia ei toimi. Siitä juontaa osittain juurensa tämän sivuston olemassaolo, sillä haluan lisätä ihmisten hammastietoisuutta ja vähentää alaan liittyviä pelkoja ja ennakkoluuloja.

 

Työkokemus ja koulutus

Hammaslääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 2018

Terveyskeskushammaslääkäri: Ruusulinnan hammashoitola, Leppävaaran hammashoitola ja Kilon hammashoitola, Espoon kaupunki 3-9/2018

Onni hammas, Kotkan hammaslääkärikeskus ja Hyvinkään hammaslääkäriasema 6-12/2017

Terveyskeskushammaslääkäri, Kangasalan kaupunki 6-7/2016


Mistä minut löytää?

Tällä hetkellä työskentelen Kilon hammashoitolassa Espoon kaupungilla sekä Oral Tapiolassa.
Hammaspaikka.com

Hammaspaikka on blogi ja sivusto, joka sisältää artikkeleita hampaista ja paikoista. Hampaat tarkoittavat täällä kaikkea hampaisiin ja suun terveyteen liittyviä juttuja, vinkkilistoja ja hammaslääkärin arkista päiväkirjaa. Paikka puolestaan tarkoittaa paikkoja eri puolelta maailmaa, ja sen alta löytyy tarinoita matkoilta, henkilöhaastatteluita ja hammaslääkäriklinikoiden esittelyitä.

Täällä on myös luettavissa osa opiskeluaikaiseni blogini, Kaurapuuroa ja kimalletta, sisällöistä.
Tervetuloa ja jätähän jokin kommentti!


Minulle voi laittaa myös sähköpostia osoitteeseen salli.salminen (a) gmail.com