Menu & Search
Opiskelijan elämää

Opiskelijan elämää

Fiiiiiiuh! Nyt on tentti takana. Mun elämä on kieltämättä ollut aika koulupainotteista viimeaikoina. Aina kun joku soittaa mulle, että “moii, ootko pahassa paikassa?” niin mä vastaan varmaan joka kerta, että “en ole, tässä luen juuri…”. Aina. Tai ainakin tuntuu siltä.

Tai sitten olen Doran kanssa lenkillä. Puhun tosi paljon puhelimessa joka päivä ja sanonkin, että olen mun liikkuvassa toimistossa. Aika on rajallista, niin on kiva lenkkeillä samalla ja juoruta puhelimessa. On ihan sairaan kätevää, kun musiikkikuulokkeissa on mikrofoni ja niitä voi käyttää handsfreenä. Hämmennän siis hyvin paljon ihmisiä, kun lenkkeilen Doran kanssa ja puhun samalla puhelimeen. Käytännössä siis näyttää siltä, että puhun hyvin eläväisesti itsekseni ja huidon ehkä käsillä siihen päälle.

Syksy on mennyt jotenkin tosi nopeasti ja tää joulukuu varmaan vasta hurahtaakin ohi. Oon alkanut jo miettimään sitä vuosi-postausta, missä käyn läpi vuoden 2013 kohokohdat tai teen jonkinlaisen yhteenvedon. Aika opettavainen ja mahtava vuosi kyllä ollut. Otsikko voisi olla ehkä itsenäisyyden vuosi 2013.

Juuri kun kehuin tuota koulupainotteista elämää, niin toinen vastapaino on kyllä bailaaminen. Vähän kyseenalainen asia ehkä mainita, mutta onko se nyt niin vaarallista?! Khhihih. Oon sitä mieltä, että rankka työ vaatii rankat huvi ja mun sinkkuopiskelijaelämään se nyt vaan sopii hyvin.

Tällä kertaa kunnostauduin käymään opiskelijabileissä. Lääkis järjestää joka vuosi “legendaariset toogabileet”, joten nämä olivat bileet minunkin makuun. Niistä haalareista en oikein välitä muuta kuin vappuna? Mutta tosiaan, oli superhauska ilta koulukavereiden kanssa. Järjestelyt oli onnistuneet tosi hyvin (totta kai kun meidän vuosikurssi järjesti) ja kohokohta oli kurssibändin esiintyminen.

En vaan pääse yli siitä miten musiikillisesti lahjakkaita ihmisiä meidän kurssilla on! Upeeta katsottavaa ja kuunneltavaa. Muutenkin hyvä seura kruunasi illan ja oli kyllä hauskaa alusta loppuun. Oli kivaa vaihtelua viettää bailuilta ilman, että lähti baariin. Nyt sitten taas ens viikkoa starttaamaan ja viimeistä jaksoa ennen joulua.

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille!

.

 

1 Comment
Leave a Comment

  1. miia
    7 vuotta ago

    Herranjumala kun oot kaunis ♡ terveisiä täältä tallinnasta 🙂