Menu & Search
Kolmannen vuoden syksy: klinikkavaihe

Kolmannen vuoden syksy: klinikkavaihe

Heippa taas pitkästä aikaa! Mä en ole vieläkään keksinyt lääkettä tähän blogin päivittämättömyyteen, mutta kovasti yritän keksiä. Tämä kirjoittelu kun vain vaatii sopivan fiiliksen ja sitä on joutunut välillä odottelemaan. Mulle kuuluu kuitenkin oikein mainiota, eikä ole edes ollut mitään kummallista syysväsymystäkään. Tosin kummallinen syysflunssa on vaivannut mua melkein koko syksyn!

IMG_20141011_181051

IMG_20141009_195817

Koulu vie tietysti tällä hetkellä aika ison osan ajasta. Preklinikan eli kahden ensimmäisen vuoden aikana opiskelu oli tosi itsenäistä eli koulua oli suhteessa vähän, mutta luettavaa paljon. Nyt klinikan alkaessa painopiste on kääntynyt enemmän käytönnön puolelle eli meillä on ollut tosi paljon pakollista opetusta, mutta ei ihan niin paljon vapaalla luettavaa. Edelleen tuntuu siltä, että olen oikealla alalla ja se tuntuu aika kivalta! Tietenkään mikään työ ei ole koko ajan pelkkää kivaa&ihanaa, mutta se on mielestäni hyvä merkki, jos sen ääressä pääsee työn imuun/flowhon/aika menee nopeasti. Kyllä varmaan tiedätte!

Lisäksi oon ollut vähän koulun ohella töissä ja se on ollut kivaa vaihtelua arkeen. Silloin kun on sellainen sopiva kiire, niin huomaa että saa paljon aikaan. Ja voi apua miten nopeasti nämä viikot kuluvat kun taas on viikonloppu! Mulla on muuten tulossa hiusjuttuja ja myös Heidin kanssa otettuja syyskuvia!

Kivaa viikonloppua!

0 Comments
Leave a Comment