Menu & Search
Pariisiin

Pariisiin

Huh! Yksi päivä klinikkaa takana ja aivan taas takki tyhjänä. Päivystystä, parodonttipotilaan lopputarkastusta ja kaksi viisaudenhampaan poistoa. Paperihommia jäi taas rästiin vähintään kahden tunnin edestä tehtäväksi. Yksi oppimispäiväkirja, röntgenkuvien lausmista, kirjausten ja hoitosuunnitelmien kirjoittaminen loppuun… Ylihuomenna on OSCE-tentti (käytännön tentti) eli siihen pitäisi koittaa vielä kerrata.

Onneksi tänään sain sähköpostiini aivan ihanan muistutuksen.. Kuukauden päästä olisi nimittäin lennot Pariisiin! Minibudjetilla, käsimatkatavaroilla ja ystävän yksiön lattialla (pumpattavalla patjalla) nukkuen. Tässä pari kuvaa viime marraskuulta samaisesta kaupugista.

pic20160419215350

pic20160419220032

pic20160419215711

Oon aina ennen ollut Pariisissa marraskuussa. Ensimmäisellä kerralla siellä oli koko kaupungin kattava liikennelakko (kävely alkoi tympimään jossain kohtaa) ja toisella kertaa oli kulunut vain viikko terrori-iskuista (olo oli kuin tulevaisuuden elokuvassa). Joten odotan innolla Pariisin kevättä (eheheh) toukokuun lopussa! Uskon, että se näyttää, tuntuu ja tuoksuu vähän erilaiselta taas <3

0 Comments
Leave a Comment