Menu & Search
Kakkosvuoden kevät: kanditenttiin valmistautuminen

Kakkosvuoden kevät: kanditenttiin valmistautuminen

Mun pitäis nyt varmaan vaan oman hyvinvointini vuoksi lopettaa tästä aiheesta jauhaminen, mutta kun ei just nyt pysty! Viime viikkojen kuulumiset ovat olleet varmasti erittäin yksitoikkoista kuultavaa, ainakin sellaset henkiset kuulumiset. En ole koko koulu-“urani” aikana stressannut juurikaan opiskelusta ja mun tentteihin suhtautuminen on ollut sellaista “teen mitä osaan ja panikointi ei ainakaan siinä auta”. Anteeksi, mutta minne se on kadonnut?! Mun pään täyttää nyt vaan yksi ajatus ja se on ensi keskiviikon kanditentti…. Yyyyh! *Tähän kohtaan hirveetä paapatusta ja kielikuvia siitä, miten paljon asiaa pitäisi osata*

Tiedän, että stressaaminen ja panikointi ei paranna tilannetta ja että keksin itsekin monta järkiperustelua miksi ei tarvitsisi huolehtia. Ehkä mä vaan saan nyt kerralla kaikki anti-viilipytty-fiilikset viimeisimmiltä vuosilta. Mua ei jännittänyt edes pääsykoe näin paljon! Huh. Onneksi tää avautuminen vähän helpottaa.

pic20140502212004

Lisäksi panikointia on hellittänyt ihan perusasiat eli ulkoilu ja musiikki. Jälkimmäinen on lisäksi oivallista ajatusten pysäyttäjää, varsinkin silloin kun siinä on sopivasti pureskeltavaa. Viimeaikoina oon kuunnellut aikalailla vaan deep/tech/house/-osastoja. Musta on tyhmää lokeroida liikaa ja asiaan vihkiytymättömille hieman valoituksena, että olisko se vaikka vaan hidasta konemusiikka? Oon jokatapauksessa aivan totaalisen hurahtanut ja valehtelematta päivittäin korva tarkkana kuuntelen että “mitä tapahtuu seuraavaksi”. Oi voi, tästä aiheesta en voi kyllä alkaa enempää jauhamaan, muuten menee liian vakavaksi. Mutta tarkkaan kuuntelen!

Ja hei pitäiskö mun nyt luvata, että tää on vika postaus aiheesta kanditentti ennen keskiviikkoa. Tervetuloa takaisin ihana sosiaalinen elämä ja henkinen vapaus. Ainiin ja sain muuten kesäksi töitä! Jee! Se vasta vapautta onkin, miettikää… On vain työaika, jonka jälkeen on VAPAA-AIKAA eikä vain “pitäis olla lukeamassa”-aikaa. Mahtavaa!

5 Comments
Leave a Comment

 1. Sanna
  7 vuotta ago

  Sulla on kiva blogi 🙂 Eksyin tänne hieman sattumalta oman lääkispääsykoekaaokseni keskellä lukemaan sun kuulumisia ja kappas, paljon on ollut sullakin samaa aikoinaan kuin omassa ruljanssissani 😉 Tsemppiä kanditenttiin ja hyvää kevään jatkoa!

  • Salli
   7 vuotta ago

   Voi tsemppiä tosi paljon!! 🙂 Aina sinne sisälle otetaan porukkaa eikä tarvi olla mikään yli-ihminen 🙂

 2. Nimetön
  7 vuotta ago

  Heippa! Satuin löytämään sun blogin ihan sattumalta pari päivää takaperin ja sanoisin että ajoituksen olevan mulle loistava. Haen nimittäin kans lääkikseen, ja vielä Helsinkiin hampaalle, joten ihan mahtavaa saada lukea täältä vähän lisää motivaatiota näihin viimisiin viikkoihin! Sulla on kiva blogi, joten tuun varmasti tätä jatkossakin lukemaan! 🙂 Tsemppiä hurjasti kanditenttiin ja opintoihin! Tää kevät tuppaa usein olemaan suht stressintäyteistä aikaa, kun on niin paljon isoa juttuja meneillään..
  Toivottavasti törmäillään syksyllä! 😉

  -Kaisa

  • Salli
   7 vuotta ago

   Paljon tsemppiä vikoihin viikkoihin! Toivottavasti opiskelupaikka aukeaa. Se on kyllä kaiken vaivan arvoinen 🙂 Ja kiitos paljon!

 3. 1 kuukausi ago

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?