Menu & Search
Dee niinkuin Dora

Dee niinkuin Dora

Mulla oli viikon Dora-loma, kun se oli äidillä hoidossa ja pääsi samalla trimmiin. Jo oli aikakin! Mulla nimittäin loppui aivan kaikki kärsivällisyys pitkän karvan ja ikuisen suola-kura-hiekka-takku-sotkun kanssa. Nyt sen turkki on kätevästi mallia muli. Ja ens kerralla vähän aiemmin trimmiin! Onneks on kevät ajoissa, niin se tarkenee noilla ruikku-jaloilla.

Oli kivaa vaihtelua kun sai olla viikon ilman koiraa, mutta on myös ihanaa kun se on taas kotona. Vaikka miten olisi aamulla väsynyt, niin kun lähtee ton kanssa käymään pihalla ihmettelemässä, niin aina tulee sama ajatus: “tästä tulee muuten ihan kiva päivä”. Ja oikeesti oliko joku muukin tänään pimahtamispisteessä auringon takia?! Ah! Mä olin ihan täynnä energiaa. Kevät tulee! Ihanaa!

pic20140221220902

Asiasta toiseen, leivottiin viikonloppuna jäätelökakkua siskon kanssa eli siis se teki ja mä söin aineksia vieressä kärsivällisenä: “Koska se on valmista, mä haluan syödä omani jo raakana”. Tää on joku ihme juttu, koska mun mielestä kaikki leipomiset on taikinana tai raakana superhyvää.. Lempparia taitaa olla joku mustikkapiirakka: murotaikinaa, mustikoita ja sitä kermaviilikastiketta! Oikeastaan ihan mikä tahansa aina piparitaikinasta pullaan ja muffinseihin. Raakaversio on nam! Jopa sellanen laiha lättytaikina on hyvää!

Mulla ja siskolla on kyllä yhtä kuiva huumorintaju. Nauretaan välillä ihan maha kipeänä ja äiti ihmettelee, että mille ne taas hirnuu, kun se ei tajua. Vai millä selität mitä hauskaa on, kun Doris-keksipaketin kyljessä lukee oikeasti “such a treat”.  Ei voitu vastustaa kiusausta ja tuherrettiin siihen vielä oma taiteellinen kuvitus koristamaan. Ja naurettiin entistä kipeämmin! Doge-keksit maistui hyvälle!

pic20140225215139

“Eat me quick” “So delicous” :DDDDDD

Mä meen nukkuun.

4 Comments
Leave a Comment

 1. 7 vuotta ago

  Thii, mäkin söin ennen kaikki leivonnaiset raakoina koska taikina maistui usein paremmalta kuin valmis tekele 😀 Harmi vaan, ettei vatsa enää kestä raakaa pulla- tai keksitaikinaa, vaan turpoaa utopistisiin mittoihin :/ Ja voi nostaliga: Doris-keksejä – ne ja Carnevalit kuuluivat lapsuuteen ja kekkereihin AINA 🙂 Pitäisiköhän fiilistellä ja hakea noita jostain.. 😛

  • Salli
   7 vuotta ago

   Joo,sit on maha kipee mut taikinat on niin herkkuja 😀 Mä oon kyl niin leivosten ja keksien perään enemmän kun karkin! Ja älä muuta, vaaleanpunainen carneval on paras ja ruskea pahin 😀 Dominot on myös nam…

 2. Nimetön
  7 vuotta ago

  Dora <3

  • Salli
   7 vuotta ago

   Ihanaa, Dora-faneja <3 🙂