Menu & Search
Aurinkoa ja fiilistelyä

Aurinkoa ja fiilistelyä

Osa 48639, terkkuja maalta! Kyllä kaikilla pitäis olla jokin aito “henkireikä”, mistä saa voimaa. Mulle ainakin tässä elämäntilanteessa nämä minilomat maalle ovat yksi sellainen. Tai hetkinen, perun vähän sanojani. Elän kyllä mielummiin niin, että ei tarvitse olla mitään henkireikiä. Miksi täällä ylipäätään pitäis tehdä, mikä jatkuvasti vie voimat? Eli muotoillaan uudestaan: nämä minilomat sulostuttavat elämääni entisestään.

No, mutta! Miten täällä on aika kulunut? Ensinnäkin ihan pelkkää lomaa/olemista ei voi nyt viettää, joten ole lukenut kanditenttiin ja ollut siinä jopa tehokas. Mut tärkeimpänä on ollut  viettää aikaa perheen ja täällä päässä olevien ystävien seurassa. Mulla on kyllä kunnon positiivinen dielemma kahden kodin välillä. Ei haittaa ollenkaan Hki-Tre väliä kerran kuukaudessa kulkea, koska on ihana sekä tulla lomalle ja ihana palata omaan kotiin.

IMG_20140329_154951

IMG_20140329_155114

IMG_20140329_154417

Oon myös mummoillut oikein olan takaa! Huomio siis, että mummoilulla tarkoitan yleensä jotain positiivista, aivan tavallista tekemistä. Tosin sellaista, mikä on ehkä enemmän stereotyyppisille mummoille tavallista. Ensinnäkin leivottiin äidin kanssa luomuohrajauhoista leipää ja sitten mun pitkään himotuslistalla ollutta marenkia! Leipää voisi muuten hypettää kunnon muotijuttuna. Itsetehty, luomu, lisäaineeton, säilöntäaineeton… ja pakko sanoa, että kun siinä oli vain vettä, suolaa, hiivaa ja jauhoa niin miten saattoi olla niin maukasta.

Aaah… Lisäksi oon ulkoillut ja nauttinut ihanasta kevätsäästä. Hyvä niin, koska tänään illalla sitten pidetään kunnon ruokajuhlat ystävien kanssa. Maanantaina niin pitää päästä pitkästä aikaa treenaamaan.

Mutta sitä ennen, hyvää aurinkoista viikonloppua vielä kaikille!

4 Comments
Leave a Comment

 1. Katri
  7 vuotta ago

  Oletko mistä ostanut nuo mageet aurinkolasit?

  • Salli
   7 vuotta ago

   Taisi olla ihan Gina Tricotista 🙂

 2. KristaEmilia
  7 vuotta ago

  Mulle myös maalle pääsy on ollut aina semmonen henkireikä. Muutin 17-vuotiaana lapsuudenkodistani maalta kaupunkiin. Aina sitä jotenkin haikaili maalle muuttoa takaisin, en sitä kyllä siinä vaiheessa itselleni myöntänyt, kun kaupunkielämä vaan kuulosti niin jännittävältä ja uudelta. Mutta vanhempani asuivat kuitenkin vain 30 km päässä ja joka viikko tuli käytyä kylässä. Nyt sitten viime kesänä ostettiin mieheni kanssa talo maalta ja ah, en voisi kuvitellakaan enää muuttavani kaupunkiin ellei olisi ihan pakko. 🙂 Ja mummoilu on ihan jees, itsekin harrastan mummoilua välillä 😀
  Jotenkin tosi pirtsakka kuva sinusta tuo hymy kuva!
  Tsemppiä kanditenttiin 🙂

  • Salli
   7 vuotta ago

   Mä kyllä viihdyn kaupungissa ja tällä hetkellä en kyllä voisi kuvitella missään muualla asuvani 🙂 Sanon aina, että sitten kun muulla maailmalla ei ole enää mitään annettavaa niin sitten palaan takas maalle 😀 Mutta pääasia, että itse tietää mitä haluaa.

   Ja kiitos paljon! Mukavaa kevättä! 🙂